Hebben jullie al één van onze nieuwe soepen geproefd?

We zijn ontzettend blij met de gretige aftrek van deze soepen. Nu er minder werk buiten is, hebben we meer mensen binnen die graag aan het werk gezet worden. Vooral het snijden van groente doen de mensen graag. We proberen regelmatig nieuwe soepen toe te voegen. Zo is  afgelopen vrijdag de pindasoep aan het assortiment toegevoegd. Hier hadden verschillende mensen om gevraagd. Heb je ook een soep als favoriet? Aarzel niet om het ons te laten weten. Naast de soep hebben we ook regelmatig een maaltijd op de kaart. Nu is dat een heerlijk andijvie stamppot. Zo van het land de pan in.

Kom je liever een kop koffie drinken in onze lunchroom? We zijn gewoon open van 9.30 tot 17.00 uur. Vanaf vandaag gaat onze winter menukaart in. Er is meer keus in warm belegde broodjes. Dat past lekker voor de tijd van het jaar. Nieuw is ons broodje hummus gegrilde groenten (zie foto).

Tot slot willen we jullie laten weten dat we ook kerststukjes en kerstlichtjes verkopen. We hebben namelijk een aantal fanatieke kerstfans in onze groep. Zij konden niet wachten met het maken van deze sfeermakers. De kerststukjes zijn € 5,95 en de kerstlichtjes € 2,95. We hebben de dames gelukkig wel ervan kunnen overtuigen met de kerstversiering in de lunchroom te wachten tot ná Sinterklaas. 

Fijne dag gewenst,

Met vriendelijke groeten van het team Landgoed de Rading

 

 

Stichting Landgoed de Rading
Rading 1B
1213 RK Hilversum
06-48145548/06-28360786

www.landgoedderading.nl

Vergelijkbare berichten