Nieuwsbrief

Nieuws van Landgoed de Rading

Beste lezers,

Dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2021. We zijn alweer vier weken enthousiast onderweg. En ondanks dat we midden in de winter zitten en ook nog eens de Corona lock down, weten we ons best te vermaken. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De tuin wordt bemest, de bloementuin breidt zich steeds verder uit zodat het komend jaar nog meer bloeiende bloemen te bewonderen en plukken zijn. Vanuit onze lunchroom hebben we snel een mooie afhaalkaart ontwikkeld waarin elke week een special op de kaart staat zodat er altijd iets nieuws is te kiezen. Zo hebben we de afgelopen weken naast onze afhaalkaart waar onder andere huisgemaakte verse soepen, stamppotten, Griekse, Italiaanse en Indiase gerechten staan ook specials gemaakt zoals chili sin carne en Surinaamse pindasoep. Wij vinden het heel fijn dat er regelmatig klanten komen om de producten van de TOGO kaart af te halen, want daarmee kunnen wij onze mensen uit de dagbesteding van zinvol werk voorzien. Dus blijf langskomen, wij doen ons best om de lekkerste gerechten te maken met onze horeca ploeg!