Voedselvereniging ONS ETEN

Jullie hebben al een tijdje geen nieuws van ons ontvangen, maar dat wil niet zeggen dat we stilzitten. Deze keer willen wij jullie onze voedselvereniging ONS ETEN HILVERSUM (OEH) voorstellen. Die zitten ook bij ons in huis. OEH draait al vanaf 2021. Wekelijks komen de leden van de vereniging langs om alle vers ingekochte producten zoals melk, kaas, eieren, meel, groenten en allerlei andere lekkernijen af te halen. Je smaakpapillen maken een ware reis met al die producten van boeren, tuinders en andere producenten. Producten zoveel mogelijk uit de regio.


Waarom zou je meedoen aan onze vereniging?

Nou, het is allereerst gewoon hartstikke gezellig, je leert nieuwe mensen kennen en daaruit ontstaan weer mooie vriendschappen. Maar bovenal, goed en gezond voedsel is van wezenlijk belang voor je gezondheid. Daarbij vinden wij het belangrijk om rekening te houden met het milieu, vandaar dat wij zoveel mogelijk duurzaam en lokaal eten. En wij gunnen onze producenten een eerlijke prijs voor het product dat ze aanbieden.


 We gaan best goed als vereniging; als je het leuk  en belangrijk vindt om je bij ons aan te sluiten, kom dan eens langs bij ons op vrijdag, tussen 4 en 6 uur. Dan zijn er altijd mensen van ONS ETEN HILVERSUM, die je graag te woord staan over dit mooie initiatief!

Vergelijkbare berichten